Oprema za rad na visini

Mi smo ovlašteni distributer firme ”Tractel” za opremu za rad na visini. U ponudi imamo širok spektar proizvoda za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu i industriji. Na našoj stranici možete pronaći neke od proizvoda koje nudimo, za sve pitanja, zahtjeve ili kataloge opreme molimo Vas da nam se obratite. Uvijek smo spremni pomoći u pravilnom odabiru opreme prema Vašim zahtjevima i potrebama jer istu opremu mi koristimo prilikom izvođenja radova. Proizvodi su certificirani i izrađeni prema Evropskim normama. U nastavku su neki od proizvoda koje nudimo.

Više

Zaštita od pada (uže života)

”Uže života” je relativno nov proizvod na našem tržištu, služi za sprečavanje pada na mjestima gdje se radnici moraju kretati i istovremeno biti vezani. Primjenjivo je u industriji i građevinarstvu i razlikuju se dva sistema, stalni (čelična užad koja se montiraju i ostaju duže vrijeme, nekoliko godina) i privremeni (čelična užad ili trake koji se montiraju privremeno, za određene radove, a zatim demontiraju i prenose).

Više

Dizanje i prenošenje

U našoj ponudi imamo velik izbor opreme za dizanje i prenošenje. Izdvajamo nekoliko proizvoda: dizalice iz serije "Tirfor" i dizalice iz serije "Tirak".

Više

Mjerenje sile

Uređaji za mjerenje sile i težine (mase) – dinamometri. Ergonomski oblik, preciznost i visoka izdržljivost su odlike ”Dinafor” uređaja. U ponudi imamo više uređaja...

Više

Viseće skele

Viseće (klizne) platforme za stalnu i privremenu montažu na industrijske i stambene objekte. Viseće skele tip ”ALTA” služe privremenu montažu i za brze intervencije na svim visinama.

Više